Add salt, pepper, semolina to the minced meat. Stir and leave to brew. Peel the potatoes, wash them, cut them into cubes.
В фарш добавьте соль, перец, манную крупу. Размешайте и оставьте настояться. Картофель очистите, промойте, нарежьте кубиками.
Place the water in the pan on the stove, bring to a boil, add salt. Form the minced meat into balls, place them in boiling water and leave to cook for 10 minutes.
Воду в кастрюле поставьте на плиту, доводите до кипения, посолите. Из фарша сформируйте шарики, выложите их в кипящую воду и оставьте вариться 10 минут.
Peel the onions and carrots, rinse. Cut the onion into cubes, grate the carrots. In a heated frying pan with oil, first fry the onion, then the carrots.
Лук, морковку очистите, промойте. Лук нарежьте кубиками, морковь потрите на терке. На разогретой сковороде политой маслом обжарьте сначала лук, затем морковь.
Place the chopped potatoes in a saucepan with water. When the potatoes are cooked, add frying.
Выложите нарезанный картофель в кастрюлю с водой. Когда картошка сварится, добавьте поджарку.
Serve the soup after pouring it into portioned bowls and sprinkle with herbs. Serve sour cream or mayonnaise.
Подавайте суп, предварительно разлив в порционные тарелки, посыпьте зеленью. Подайте сметану, либо майонез.