Wash and dry the vegetables, cut the cucumbers, meat and peppers into strips, cut the onion into half rings.
Овощи промойте и просушите, огурцы, мясо и перец порежьте соломкой, лук нарежьте полукольцами.
In a well-heated frying pan, fry the onion until golden brown. Place all the chopped vegetables in a salad bowl, add the fried onions.
В хорошо разогретой сковороде обжаривайте лук до золотистого цвета. Все нарезанные овощи положите в салатник, добавьте обжаренный лук.
Prepare the dressing: add soy sauce and grain mustard to mayonnaise and stir. Add sauce to vegetables.
Приготовьте заправку: в майонез добавьте соевый соус и зерновую горчицу и перемешайте. Добавьте соус к овощам.
Place a beautiful dressing on top of the salad, garnish with a fresh sprig of parsley and serve on the holiday table.
Выложите сверху салата красиво заправку, украсьте свежей веточкой петрушки и подавайте на праздничный стол.