Rinse the brisket and cut into small cubes, peel the vegetables, finely chop the onion, and grate the carrots. Cut the pepper randomly, chop the garlic, cut the bell pepper randomly.
Грудинку промойте и нарежьте небольшими кубиками, овощи очистите, лук мелко нашинкуйте, морковь натрите на терке. Перец порежьте произвольно, чеснок измельчите, болгарский перец порежьте произвольно.
Heat sunflower oil in a thick-bottomed pan and fry the meat, then add the onion and simmer for 10 minutes, then add the carrots and simmer for another 5 minutes. Then add bell pepper and garlic, simmer for 10 minutes.
Подогрейте в кастрюле с толстым дном подсолнечное масло и обжарьте мясо, затем добавьте лук и тушите 10 минут, затем добавьте морковь и потушите еще 5 минут. Затем добавьте болгарский перец и чеснок, тушите 10 минут.
Beat the tomatoes in a blender and add to the pan along with the beans and onions, simmer for 20 minutes, add water as needed. Then salt and pepper, add sugar, bay leaf and paprika, simmer for another 5 minutes. Turn it off and let it brew.
Помидоры взбейте в блендере и добавьте в кастрюлю вместе с фасолью и луком, потушите 20 минут, добавляйте по мере необходимости воду. Потом посолите, поперчите, добавьте сахар, лавровый лист и паприку, потушите еще 5 минут. Выключите и дайте настояться.
Sprinkle the finished soup with fresh herbs and add sour cream. Cut some wheat or rye bread, so your lunch will be complete.
Посыпьте готовый суп свежей зеленью, добавьте сметану. Порежьте пшеничный или ржаной хлеб, так ваш обед будет полноценным.