Peel the potatoes and cut into small cubes. Peel and wash the onions and carrots.
Картофель отчистите, и нарежьте небольшими кубиками. Очистите и промойте лук и морковь.
Rinse the meat thoroughly, add water and bring to a boil. Drain the water. Pour water over the meat and bring to a boil. Next add salt, pepper and bay leaf. Cook the meat for about 40 minutes.
Тщательно промойте мясо, залейте водой и доведите до кипения. Слейте воду. Залейте мясо водой, доведите до кипения. Далее добавьте соль, перец и лавровый лист. Варите мясо около 40 минут.
Rinse the barley and add water, cook over medium heat for about 30 minutes. After the pearl barley has cooked, place it in a colander and rinse with running water.
Перловку промойте и залейте водой, варите на среднем огне примерно 30 минут. После того так перловка сварилась, откиньте ее на дуршлаг и промойте проточной водой.
Cut the onion into cubes, grate the carrots. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onions and carrots. Cut the meat into pieces.
Лук нарежьте кубиками, морковь натрите на терке. Разогрейте в сковороде растительное масло и обжарьте лук с морковью. Мясо нарежьте кусочками.
Cut the cucumbers into strips, place in a saucepan, pour in 300 ml of broth and bring to a boil. Add the meat and then the potatoes, add the onions and carrots, and add the pearl barley. Cook for a few minutes, then transfer the cucumbers to the pan and cook the pickle for another 10 minutes.
Огурцы нарежьте соломой, переложите в сотейтик, залейте 300 мл бульона, и доведите до кипения. Добавьте мясо, а затем картофель, переложите лук и морковь, и добавьте перловку. Варите несколько минут, после переложите огурцы в кастрюлю, и варите рассольник еще 10 минут.
Serve in portioned plates, garnished with herbs. Cut slices of fresh bread, hot peppers or green onions.
Подавайте в порционных тарелках, украсив зеленью. Нарежьте ломтики свежего хлеба, острый перец или зеленый лук.