Finely chop the meat, chop the onion into half rings, and cut the carrots into slices. Boil the egg and cut into halves.
Мясо мелко нарежьте, лук порубите полукольцами, морковь нарежьте кружочками. Яйцо отварите и разрежьте на половинки.
Place the meat in a saucepan, cover with water and cook for 1 hour. Strain the broth through a sieve and add onions and carrots, cook for another 15 minutes.
Выложите мясо в кастрюлю, залейте водой и варите 1 час. Процедите через сито бульон и добавьте лук и морковь , варите еще 15 минут.
After the carrots and onions have cooked for 15 minutes, add the beans and leave to cook for another 5-10 minutes.
После того как морковь с луком проварились 15 минут, добавьте фасоль и оставьте вариться еще 5-10 минут.
Pour the soup into serving bowls, garnish with herbs and add boiled eggs. Slice fresh bread.
Разлейте суп по порционным тарелкам, украсьте зеленью и выложите вареные яйца. Нарежьте свежий хлеб.