Rinse the rice and boil in salted water. Peel, wash and cut the vegetables.
Рис промыть и отварить в просоленной воде. Овощи очистите, промойте и порежьте.
Mix the minced meat, chopped onion and pepper, add lemon juice, salt, add 1 teaspoon of paprika, stir and leave to marinate.
Смешайте фарш, нарезанный лук и перец, добавьте сок лимона, посолите, добавьте 1 чайную ложку паприки, перемешайте и оставьте мариноваться.
Pour the beans into a preheated frying pan along with lemon juice, evaporate, then add the boiled rice and simmer for another minute.
Высыпьте фасоль в разогретую сковороду вместе с соком лимона, выпарите, затем добавьте отваренный рис и потушите еще минуту.
Fry the marinated minced meat in a frying pan until cooked.
Обжарьте на сковороде маринованный фарш до готовности.
Prepare the salsa: chop the tomatoes, bell peppers, garlic, parsley and place in a blender. Whisk and add olive oil and soy sauce, salt and pepper to taste.
Приготовьте сальсу: измельчите помидоры, сладкий перец, чеснок, петрушку и отправьте в блендер. Взбейте и добавьте оливковое масло и соевый соус, посолите и поперчите по вкусу.
Place beans and rice alternately on pita bread, minced meat on top, then vegetables in a blender, wrap in an envelope and fry in a frying pan on both sides.
На лепешки лаваш выложите поочередно фасоль с рисом, сверху фарш, затем овощи в блендере, заверните конвертиком и обжарьте на сковороде с двух сторон.
Cut the burrito into two pieces and place on a plate or wooden board, garnish with lime wedges, and serve with hot sauce.
Порежьте бурито на две части и выложите на тарелку или деревянную доску, украсьте дольками лайма, подавайте с острым соусом.