Cut the onion into small cubes. Champignons - in plates.
Лук нарежьте мелким кубиком. Шампиньоны – пластинами.
In a preheated frying pan, fry the onion until golden brown, then add the mushrooms. Fry everything, salt and pepper to taste.
В разогретой сковороде обжарьте лук до золотистого цвета, затем добавьте грибы. Все обжарьте, посолите, поперчите по вкусу.
Assemble the salad. Place a layer of mushrooms and onions on the bottom of the plate and brush with mayonnaise. Then a layer of meat, mayonnaise. The next layer is carrots and mayonnaise again. The top layer is cucumber.
Соберите салат. На дно тарелки уложите слой грибов с луком, смажьте майонезом. Затем слой мяса, майонез. Следующий слой- морковь и опять майонез. Верхний слой огурец.
Serve the salad on a beautiful platter and garnish with herbs. Slice fresh bread. Serve with a glass of cranberry juice.
Подавайте салат на красивом блюде, украсьте зеленью. Нарежьте свежий хлеб. Подавайте с бокалом клюквенного морса.