Boil quail eggs and cut into halves. Fry the shrimp in oil for a couple of minutes. Grate the cheese.
Перепелиные яйца отварите и нарежьте на половинки. Креветки обжарьте в масле пару минут. Сыр натрите на терке.
Make the sauce. Finely chop the garlic, pour oil and lemon juice over it. Place shrimp in sauce, add salt and pepper. Cut the tomatoes in half. Fry a slice of bread in a frying pan.
Сделайте соус. Чеснок мелко порубите, залейте его маслом и соком лимона. Выложите креветки в соус, добавьте соль, перец. Помидоры нарежьте на пополам. Ломтик хлеба обжарьте на сковороде.
Assemble the salad. Place lettuce leaves in a bowl, add shrimp in sauce, egg, tomatoes and season everything with mayonnaise.
Соберите салат. В миску выложите листья салата, к ним добавьте креветки в соусе, яйцо, помидоры и все заправьте майонезом.
Serve the salad on a beautiful platter, garnished with grated cheese, shrimp, tomatoes and croutons.
Подавайте салат на красивом блюде украсив тертым сыром, креветками, помидорами и сухариками.