Cut the mushrooms into quarters. Divide the broccoli into florets. Finely chop the garlic.
Грибы нарежьте на четвертинки. Брокколи поделите на соцветия. Чеснок мелко порубите.
Add garlic to a heated frying pan, fry it for a couple of minutes, then add mushrooms and also fry for a couple of minutes.
В разогретую сковороду добавьте чеснок, обжарьте его пару минут, затем добавьте грибы и также обжарьте пару минут.
Add the broccoli after the mushrooms have fried. Season with salt and pepper and simmer with the lid closed for 10 minutes.
Брокколи добавьте, после того, как обжарились грибы. Посолите, поперчите и тушите под закрытой крышкой 10 минут.
Serve the salad on a plate with lettuce leaves and season with olive oil. Slice cherry tomatoes if desired.
Подавайте салат выложив на блюдо с листьями салата, заправьте оливковым маслом. По желанию нарежьте помидоры черри.