Prepare all the necessary ingredients. Thaw the cranberries and place in a colander to drain excess water.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Клюкву разморозьте и опрокиньте на дуршлаг, чтобы стекла лишняя вода.
Boil potatoes and carrots. Then cut the vegetables into cubes. Finely chop the onion and dill.
Отварите картофель и морковь. Затем нарежьте овощи кубиками. Лук и укроп мелко нарубите.
Take a deep bowl, add all the chopped vegetables, peas, cranberries, salt, season with oil and mix well.
Возьмите глубокую миску, добавьте в нее все нарезанные овощи, горошек, клюкву, посолите, заправьте маслом и хорошо перемешайте.
Place on a large beautiful platter, garnish with lettuce leaves and cherry tomatoes. Sprinkle with sesame seeds if desired.
Выложите на большое красивое блюдо, украсьте листьями салата и помидорами черри. По желанию посыпьте кунжутными семечками.