Rinse the beef, cut into pieces, pour in soy sauce and marinate in the refrigerator for 1 hour. Peel and finely chop the onion, cut the mushrooms and bell peppers into medium pieces. Tear lettuce leaves randomly.
Говядину промойте, нарежьте на кусочки, налейте соевый соус и отправьте мариноваться в холодильник на 1 час. Лук очистите и мелко порежьте, грибы и болгарский перец порежьте на средние кусочки. Листья салата порвите произвольно.
Heat a frying pan with sunflower oil and fry the beef. Next, simmer the beef for 30 to 60 minutes.
Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом, обжарьте говядину. Далее тушите говядину от 30 до 60 минут.
When the beef is cooked, add the onions and mushrooms and fry for 5 minutes. Then add soy sauce, salt and pepper, after 5 minutes add bell pepper and fry for another 3 minutes.
Когда говядина приготовится, добавьте лук и грибы, обжарьте 5 минут. Затем добавьте соевый соус, соль и перец, через 5 минут добавьте болгарский перец и обжаривайте еще 3 минуты.
Coat the lettuce leaves with olive oil and soy sauce, place the salad on a plate, and top with beef, champignons and bell peppers.
Листья салата обмажьте оливковым маслом и соевым соусом, выложите салат в тарелку, а сверху положите говядину, шампиньоны и болгарский перец.
Treat yourself to a tasty and healthy salad as a snack between main meals, and brew yourself a cup of aromatic tea.
Угощайтесь вкусным и полезным салатом в качестве перекуса между основными приемами пищи, заварите себе чашечку ароматного чая.