Rinse the meat and send it to cook. Peel the vegetables, cut the potatoes into small cubes, grate the carrots, finely chop the onion.
Мясо промойте и отправьте вариться. Очистите овощи, картофель порежьте мелким кубиком, морковь натрите на терке, лук мелко нашинкуйте.
Heat sunflower oil in a frying pan and simmer the onions and carrots until soft, add tomato paste and simmer for a few more minutes. Remove the meat from the pan and cut into small pieces.
Разогрейте на сковороде подсолнечное масло и тушите лук с морковкой до мягкости, добавьте томатную пасту и тушите еще несколько минут. Выньте мясо из кастрюли, порежьте на небольшие кусочки.
Place potatoes and rice in a saucepan and cook until done. When the potatoes are ready, add the meat and tomato dressing. Boil for another 5 minutes. Let it brew under the lid.
Отправьте в кастрюлю картошку, рис и варите до готовности. Когда картошка будет готова добавьте мясо и томатную заправку. Прокипятите еще 5 минут. Дайте настояться под крышкой.
Sprinkle the soup with fresh herbs and pour into serving bowls, add sour cream and enjoy a hearty and nutritious lunch.
Посыпьте суп свежей зеленью и разлейте по порционным тарелкам, добавьте сметану и наслаждайтесь сытным и питательным обедом.