Rinse the stomachs, cut them in half and send them to cook. Peel the vegetables, cut the onions, carrots and peppers into small cubes, and the potatoes into slices.
Желудки промойте, порежьте пополам и отправьте варится. Овощи почистите, лук, морковку и перец нарежьте небольшими кубиками, а картофель дольками.
In a preheated frying pan, mix butter and sunflower oil, fry the onion until golden brown, add the carrots and simmer until tender. Add potatoes to the prepared stomachs and cook for 10 minutes.
На разогретой сковороде смешайте сливочное и подсолнечное масло, обжарьте лук до золотистого цвета, добавьте морковку и тушите до готовности. К полу готовым желудкам добавьте картофель и варите 10 минут.
After 10 minutes, add onions and carrots, and vermicelli, simmer over low heat. 5 minutes before cooking, add sweet pepper, salt and spices to taste.
Через 10 минут добавьте лук и морковку, и вермишель, варите на медленном огне. За 5 минут до готовки добавьте сладкий перец, соль и специи по вкусу.
Pour the finished soup into bowls, sprinkle with fresh herbs and add sour cream, cut black or white bread.
Разлейте готовый суп по тарелкам, присыпьте свежей зеленью и добавьте сметану, порежьте черный или белый хлеб.