Rinse the meat thoroughly. Peel the onions, carrots and potatoes. Rinse the pickles if necessary.
Тщательно промойте мясо. Очистите лук, морковь и картофель. По необходимости промойте соленые огурцы.
Cut the meat, add cold water and cook. Cook the pearl barley for 30 minutes in a separate pan and then add it to the meat.
Мясо нарежьте, залейте холодной водой и поставьте варить. Перловую крупу варите 30 мин в отдельной кастрюле и затем добавьте ее к мясу.
Cut the potatoes into cubes, the onion into half rings, grate the carrots on a coarse grater, chop the cucumbers.
Картофель нарежьте кубиками, лук - полукольцами, морковь натрите на крупной терке, нарежьте огурцы.
Boil the cucumbers separately for 25 minutes. When the meat has been cooked for 1.5 hours, add potatoes to it. Fry onions and carrots. Add cucumbers and onions with carrots to the pan. Cook the soup for another 15 minutes.
Огурцы отдельно отварите в течение 25 минут. Когда мясо варилось 1.5 часа, добавьте к нему картофель. Лук и морковь обжарьте. Добавьте в кастрюлю огурцы и лук с морковью. Варите суп еще 15 минут.
Serve the soup warm. Pre-pouring into portioned plates. Garnish with finely chopped herbs. Serve sour cream in a bowl.
Подавайте суп теплым. Предварительно разлив в порционные тарелки. Украсьте мелко рубленой зеленью. В пиале подайте сметану.