Rinse the meat well, dry, cut into pieces and place in a deep bowl. Peel the onion and cut into rings.
Мясо хорошо промойте, просушите, нарежьте на куски и поместите в глубокую миску. Очистите лук и порежьте кольцами.
Add salt, pepper, a mixture of herbs to the meat, and if desired, you can add a pinch of paprika. Mix the meat with spices well and add sparkling mineral water. You can also add onions to the marinade if you wish.
К мясу добавьте соль, перец, смесь трав, по желанию можно добавить щепотку паприки. Хорошо перемешайте мясо со специями, залейте минеральной газированной водой. В маринад по желанию также можете добавить репчатый лук.
Add salt, pepper, a mixture of herbs to the meat, and if desired, you can add a pinch of paprika. Mix the meat with spices well and add sparkling mineral water. You can also add onions to the marinade if you wish.
К мясу добавьте соль, перец, смесь трав, по желанию можно добавить щепотку паприки. Хорошо перемешайте мясо со специями, залейте минеральной газированной водой. В маринад по желанию также можете добавить репчатый лук.
Serve the finished kebab hot or cold with fresh vegetables, sauce and herbs.
Готовый шашлык подавайте горячим или холодным со свежими овощами, соусом и зеленью.