Roast the peanuts, grate the chocolate, cut the pineapples into pieces. Divide the marshmallows into halves, then cut each half lengthwise.
Арахис поджарьте, шоколад натрите на терке, ананасы порежьте на кусочки. Зефир разделите на половинки, затем каждую половинку разрежьте вдоль.
Place a layer of marshmallows on a flat plate and brush with cream. Sprinkle grated chocolate and nuts on top. Place the next layer of marshmallows, brush with cream again and place pineapple slices on top. Layer the layers in this way, alternating with nuts, chocolate and pineapples.
На плоскую тарелку выложите слой зефира и смажьте сливками. Сверху посыпьте тертым шоколадом и орехами. Следующим слоем выложите зефир, снова смажьте сливками и уложите сверху кусочками ананасов. Таким образом уложите слои, чередуя с орехами с шоколадом и ананасами.
Prepare the glaze: break the chocolate into pieces, add 3 tablespoons of hot water and melt over low heat. Then add butter, powdered sugar and mix well. Pour the cooled glaze over the cake and decorate with marshmallow pieces and raspberries. Place in the refrigerator for 6 hours to soak.
Приготовьте глазурь: шоколад поломайте на кусочки, добавьте 3 столовые ложки горячей воды и растопите на слабом огне. Затем добавьте сливочное масло, сахарную пудру и хорошо перемешайте. Остывшей глазурью полейте торт и украсьте кусочками зефира и ягодами малины. Уберите в холодильник на 6 часов для пропитки.
Cut the soaked cake into pieces, brew aromatic mint tea and enjoy a delicious dessert with your family.
Порежьте пропитавшийся торт на кусочки, заварите ароматный мятный чай и наслаждайтесь вкусным десертом в кругу семьи.