Peel, wash and cut potatoes, onions and mushrooms, potatoes into strips, mushrooms into slices, onions into quarters.
Картофель, лук и грибы очистите, промойте и нарежьте, картофель соломкой, грибы пластинками, лук на четвертинки.
Heat vegetable oil in a frying pan, add potatoes and fry for about 5 minutes, stirring frequently over high heat. Then add the mushrooms to the potatoes, reduce the heat, cover the pan with a lid and cook, stirring, for 10 minutes.
В сковороде разогрейте растительное масло, выложите картофель и обжарьте около 5 минут, часто помешивайте на большом огне. Затем добавьте в картофель грибы, уменьшите огонь, накройте сковороду крышкой и помешивая готовьте 10 минут.
Add the onion, stir and fry for another 3 minutes, add sour cream, salt and ground pepper, herbs, remove the lid and cook for another 2 minutes.
Добавьте лук, перемешайте и обжаривайте еще 3 минуты, добавьте сметану, соль и молотый перец, зелень, снимите крышку и готовьте еще 2 минуты.
Serve hot potatoes with mushrooms as a separate dish or as a side dish for meat. Enjoy a delicious and quick dinner with your family.
Подавайте картофель с грибами горячими как самостоятельное блюдо или в качестве гарнира к мясу. Наслаждайтесь в кругу семьи вкусным и быстрым ужином.