Rinse the soaked peas with running water and drain the water several times. Peel and rinse onions, carrots and potatoes. Cut the potatoes into cubes, onions and carrots as desired.
Замоченный горох промойте проточной водой, слейте воду несколько раз. Лук, морковь и картофель очистите и промойте. Порежьте картофель кубиками, лук и морковь произвольно.
Cook the peas until pureed, 15 minutes before they are ready, add potatoes and chopped smoked meats to the soup.
Поставьте варить горох до пюреобразного состояния, за 15 минут до готовности добавьте в суп картофель и нарезанные копчености.
Fry the onions and carrots in a frying pan, add to the soup when the potatoes are ready. Add salt and pepper, turn off the stove.
Обжарьте на сковороде лук и морковь, добавьте в суп, когда картофель будет готов. Добавьте соль и перец, выключите плиту.
Pour the aromatic soup into serving bowls and sprinkle with herbs. Serve the soup with croutons and enjoy a delicious and nutritious lunch.
Разлейте ароматный суп в порционные тарелки, посыпьте зеленью. Подайте к супу сухарики и наслаждайтесь вкусным и питательным обедом.