Thaw the dough in advance at room temperature, soak the skewers in cold water, cut the suluguni into large cubes. Separate the white from the yolk.
Разморозьте тесто заранее при комнатной температуре, шпажки вымочите в холодной воде, сулугуни нарежьте крупными кубиками. Отделите белок от желтка.
Thread the cheese cubes onto skewers and cut the puff pastry into strips of about 5 centimeters. Roll out the strips along the long side, place a skewer with cheese and wrap, making the turns overlap each other.
Кубики сыра нанизывайте на шпажки, слоеное тесто нарежьте полосками примерно 5 сантиметров. Раскатайте полоски вдоль по длинной стороне, положите шпажку с сыром и оберните, делая витки внахлест друг на друга.
Place parchment on a baking sheet, brush the khachapuri on skewers with yolk and place in a preheated oven to bake for 30 minutes at 180C.
Постелите пергамент в противень, смажьте хачапури на шпажках желтком и отправьте в разогретую духовку выпекаться 30 минут при температуре 180С.
Place the cheese rolls on a common platter and garnish with parsley. Serve warm, so the cheese will be soft and very flavorful.
Выложите рулеты с сыром на общее блюдо, украсьте петрушкой. Подайте в теплом виде, так сыр будет мягким и очень ароматным.