Peel the potatoes, rinse and boil until tender. Mix the oil with spices.
Картофель очистите, промойте и отварите до готовности. Масло перемешайте со специями.
Cut the finished potatoes into 2 equal parts, grease the inside with butter and wrap the potatoes in bacon.
Готовый картофель разрежьте на 2 равные части, смажьте внутри сливочным маслом и оберните картофель в бекон.
Cover a baking sheet with foil, grease with oil and place the potatoes. Bake in a preheated oven for 30 minutes at 180C.
Противень застелите фольгой, смажьте маслом и выложите картофелины. Выпекайте в разогретой духовке 30 минут при температуре 180С.
Place the potatoes on a serving platter and sprinkle with fresh herbs. Serve with garlic and sour cream sauce for a piquant dish.
Выложите картофель на общее блюдо, присыпьте свежей зеленью. Подайте чесночно-сметанный соус, так блюдо будет пикантным.