Rinse the meat and dry with a paper towel, peel and finely chop the onion, wash and chop the mushrooms coarsely, cut the celery into slices. Prepare meat or vegetable broth in advance.
Мясо промойте и просушите бумажным полотенцем, лук очистите и мелко порежьте, грибы промойте и нарежьте крупно, сельдерей порежьте пластинами. Заранее подготовьте бульон мясной или овощной.
Add onions, carrots, mushrooms and celery to the rice, add salt and spices, mix well.
Добавьте в рис лук, морковь, грибы и сельдерей, добавьте соль и специи, хорошо перемешайте.
Pour the rice and vegetables into a baking dish, place the wings on top and pour in the broth. Cover with foil and bake in the oven for 50 minutes at 50C.
В форму для запекания высыпьте рис с овощами, сверху выложите крылья и залейте бульоном. Закройте фольгой, выпекайте в духовке 50 минут при температуре 50С.
Place the finished rice with wings on portioned plates, serve it with soy sauce, cut a salad of fresh vegetables and brew a cup of aromatic green tea.
Выложите готовый рис крыльями на порционные тарелки, подавайте к нему соевый соус, нарежьте салат из свежих овощей и заварите чашечку ароматного зеленого чая.