Rinse the peas with running water and cook, do not add salt. Cut the ribs into portions.
Промойте горох проточной водой и поставьте вариться, не солите. Ребра порежьте на порции.
Wash and peel the vegetables. Cut the potatoes and onions into cubes, carrots into strips.
Промойте и очистите овощи. Картофель и лук порежьте кубиком, морковь соломкой.
When the peas are almost cooked, you need to add the vegetables. Then, when the potatoes are almost ready, add the smoked meats and cook for another 5 minutes. Add salt and spices, cook for a couple more minutes. Turn it off and let it brew.
Когда горох практически приготовится, нужно добавить овощи. Затем когда картофель будет почти готов отправьте копчености и варите еще 5 минут. Добавьте соль и специи, проварите еще пару минут. Выключите и дайте настояться.
Pour the finished soup into bowls and sprinkle with fresh herbs. Serve it with wheat or rye crackers.
Готовый суп разлейте по тарелкам, присыпьте свежей зеленью. Подавайте к нему пшеничные или ржаные сухарики.