Peel the tomatoes. Rinse the meat thoroughly. Peel the vegetables and rinse. Cut the onion into half rings. Boil the noodles in salted water.
Помидоры очистите от кожуры. Тщательно промойте мясо. Очистите овощи и промойте. Лук нарежьте полукольцами. Отварите в подсоленной воде лапшу.
Cut the beef into medium pieces. Fry in hot oil for about 15 minutes until the liquid evaporates. Add onion and fry for another 5 minutes.
Говядину нарежьте средними кусочками. Обжарьте на разогретом масле около 15 минут, до выпаривания жидкости. Добавьте лук и обжарьте еще 5 минут.
Cut the tomatoes into cubes, add to the onions and meat. Then add spices, stir and fry for 2-3 minutes. Pour in a glass of water. Bring to a boil, cover, reduce heat to medium and simmer for 45 minutes. After this, turn up the heat to high and let the excess liquid evaporate.
Помидоры нарежьте кубиками, добавьте к луку и мясу. Затем насыпьте специи, перемешайте и обжарьте 2-3 минуты. Влейте стакан воды. Доведите до кипения, накройте крышкой, убавьте огонь до среднего и тушите 45 минут. После этого сделайте большой огонь и дайте выпариваться лишней жидкости.
Cut the carrots into cubes, garlic into small pieces and add them to the meat. Cut the potatoes and bell peppers into large cubes. Add to the brew, stir, simmer for 2 minutes. Fill with water so that it covers the vegetables and meat, add spices if necessary.
Морковь нарежьте кубиками, чеснок небольшими кусочками и добавьте их к мясу. Картошку и сладкий перец нарежьте крупными кубиками. Добавьте в варево, перемешайте, потушите 2 минуты. Залейте водой так, чтобы она покрывала овощи и мясо, при необходимости добавьте специи.
Bring to a boil, reduce heat, cover and simmer for another 20-25 minutes. At the very end, add cooked noodles, fresh herbs and let the soup brew for 15 minutes.
Доведите до кипения, убавьте огонь, накройте крышкой и тушите еще 20-25 минут. В самом конце добавьте сваренную лапшу, свежую зелень и дайте супу настояться 15 минут.
Pour warm soup into portioned plates, serve sauces: sour cream, mustard, mayonnaise. Slice the bread.
Налейте теплый суп в порционные тарелки, подайте соусы: сметану, горчицу, майонез. Нарежьте хлеб.