Peel and rinse the vegetables. Cut the pepper into strips. Cut the carrots into cubes.
Очистите и промойте овощи. Перец нарежьте соломкой. Морковь порежьте брусочками.
Make the marinade: mix soy sauce, lemon juice, honey, mix everything well. Cut the meat into strips. Mix meat with sauce. Finely chop the garlic with a knife and add to the meat. Leave to marinate for 20 minutes.
Сделайте маринад: смешайте соевый соус, лимонный сок, мед, все хорошо перемешайте. Мясо нарежьте соломкой. Смешайте мясо с соусом. Чеснок мелко порубите ножом и отправьте к мясу. Оставьте мариноваться 20 минут.
In a preheated frying pan, fry the meat, without sauce, for a couple of minutes, then remove it and add vegetables. Fry them for 5-7 minutes, return the meat and add the sauce, salt and pepper. Simmer for 20-25 minutes.
В разогретой сковороде обжарьте мясо, без соуса, пару минут, затем выньте его и закиньте овощи. Обжарьте их 5-7 минут, верните мясо и добавьте соус, посолите и поперчите. Тушите 20-25 минут.
Serve in portions, place in a beautiful dish and garnish with a sprig of basil, rosemary or parsley.
Подавайте разделив на порции, выложите в красивое блюдо и украсьте веточкой базилика, розмарина или петрушкой.