Wash the vegetables, peel the cucumbers, remove the core and seeds from the sweet pepper, and peel the onion. Wash and dry the greens.
Овощи промойте, огурцы очистите, из сладкого перца выньте серединку с косточками, лук очистите. Зелень промойте и обсушите.
Cut all vegetables into rings or half rings to suit your taste. Finely chop the cilantro, parsley and dill.
Все овощи порежьте кольцами или полукольцами по вашему вкусу. Кинзу, петрушку и укроп мелко порубите.
Place the vegetables in layers in a salad bowl, adding salt and pepper to each layer. At the end, lay out the greens, pour in vinegar and let soak for 10-15 minutes.
Овощи слоями выложите в салатник, при этом каждый слой посолите и поперчите. В конце выложите зелень, полейте уксусом и дайте пропитаться 10-15 минут.
Serve the salad as an appetizer with a slice of bread, or in addition to the main course with scrambled eggs, meat, fish, cereal or potatoes.
Подавайте салат как закуску с ломтиком хлеба, либо в дополнение к основному блюду к яичнице, мясу, рыбе, кашам или картофелю.