Peel and boil the potatoes. Wash and boil the eggs. Wash and dry the lettuce leaves and greens. Cut the egg and potatoes into quarters. Finely chop the garlic with a knife. Cut the tomatoes into two halves.
Очистите и отварите картофель. Яйца промойте и отварите. Листья салата и зелень промойте и обсушите. Яйцо и картофель нарежьте на четвертинки. Чеснок мелко порубите ножом. Помидоры разрежьте на две половинки.
Place green beans in boiling water and boil for a couple of minutes. Then take it out and cool it in cold water.
Стручковую фасоль выложите в кипящую воду и проварите пару минут. Затем достаньте и остудите ее в холодной воде.
Make the dressing: mix olive oil with wine vinegar, sugar, mustard, salt, pepper and garlic. Let it sit for a couple of minutes.
Сделайте заправку: смешайте оливковое масло с винным уксусом, сахаром, горчицей, солью, перцем и чесноком. Дайте настояться пару минут.
Assemble the salad. First place the lettuce leaves in the salad bowl. Next, mix the canned beans with green beans and place in the center of the salad bowl. Add tuna pieces on top. Place potato quarters and an egg around the edges. Drizzle with the dressing, then add the tomato and drizzle again.
Соберите салат. В салатник уложите сначала листья салата. Далее смешайте консервированную фасоль со стручковой и выложите в центр салатника. Сверху добавьте кусочки тунца. По краям расставьте четвертинки картофеля и яйцо. Полейте заправкой, затем добавьте помидор и опять полейте.
The festive table will be decorated with tuna and green bean salad. Garnish with herbs to taste. Serve as an appetizer on its own or as a side dish.
Праздничный стол украсит салат из тунца и стручковой фасоли. Украсьте зеленью по вкусу. Подавайте как самостоятельную закуску, либо к гарниру.