Rinse the meat thoroughly under running water and dry. Peel the onion and garlic. Rinse the greens.
Мясо тщательно промойте под проточной водой и обсушите. Очистите лук и чеснок. Промойте зелень.
Finely chop the onion and garlic. Fry the onion, then add the garlic. Cut the meat into pieces, fry until golden brown.
Нарежьте мелко лук и чеснок. Обжарьте лук, затем добавьте чеснок. Мясо порежьте на кусочки, обжарьте до появления золотистой корочки.
Next, add water and simmer until the meat is soft. Then add tomato paste and simmer for another 5 minutes.
Далее налейте воду и тушите до мягкости мяса. Затем добавьте томатную пасту и тушим еще 5 мин.
Serve the meat warm in tomato sauce. For any side dish of your choice: for potatoes, for porridge, for vegetables.
Подавайте мясо в томатном соусе теплым. К любому гарниру, на ваш вкус: к картофелю, к каше, к овощам.