Place peas in boiling water. Add bay leaf, salt, thyme and cook for 20 minutes. Peel onions, carrots, potatoes.
В кипящую воду засыпьте горох. Добавьте лавровый лист, соль, тимьян и варите 20минут. Очистите лук, морковь, картофель.
Cut the onion into small cubes and fry in a frying pan with vegetable oil until golden brown. Cut the carrots into thin slices and add to the onion, simmer a little. Cut the meat into small pieces and add to the pan with the vegetables, simmer until tender, add salt and pepper to taste.
Лук порежьте мелким кубиком и обжарьте в сковороде с растительным маслом до золотистого цвета. Порежьте морковь тонкими кружочками и отправьте к луку, немного протушите. Мясо нарезать небольшими кусочками и добавьте в сковороду к овощам, тушите до готовности, посолите, поперчите по вкусу.
Add diced potatoes to the pan with peas and boil for 10 minutes. Then stew onions, carrots and meat, cook for another 15 minutes. Turn off the pan and let the soup simmer.
В кастрюлю с горохом добавьте картошку, нарезанную кубиками, и проварите 10минут. Затем тушеные лук, морковку и мясо, варите еще 15 минут. Выключите кастрюлю и дайте настояться супу.
Serve the soup warm. Garnish with herbs, cut the bread into slices, peel the onion and garlic.
Подавайте суп теплым. Украсьте зеленью, нарежьте ломтиками хлеб, очистите лук и чеснок.