Rinse the peas, cover with cold water and cook for 1 hour. Peel and rinse the vegetables.
Горох промойте, залейте холодной водой и поставьте вариться на 1 час. Овощи очистите и промойте.
Cut the onion into small cubes, grate the carrots. Once the peas are cooked, add the vegetables and cook for another 20 minutes.
Лук порежьте мелким кубиком, морковь натрите на терке. Как горох проварится, добавьте овощи и варите еще 20 минут.
Cut the ribs into small pieces, the potatoes into cubes and add to the soup, cook for another 10 minutes.
Ребра порежьте на небольшие кусочки, картофель на кубики и добавьте в суп, варите еще 10 минут.
Sprinkle the finished soup with fresh chopped herbs, serve wheat or rye croutons with the soup, your household will undoubtedly appreciate a tasty and nutritious lunch.
Готовый суп посыпьте свежей нарубленной зеленью, подавайте к супу пшеничные или ржаные сухарики, ваши домочадцы несомненно оценят вкусный и питательный обед.