Peel and wash the vegetables, cut the onions and potatoes into cubes, grate the carrots. Rinse the rice.
Овощи очистите и промойте, лук и картофель порежьте кубиками, морковь натрите на терке. Промойте рис.
In a frying pan, fry the onion until golden brown, then add the carrots and fry for another 3 minutes. When the carrots release yellow juice, add tomato juice.
На сковороде обжаривайте лук до золотистого цвета, затем добавьте морковь и обжаривайте еще 3 минуты. Когда морковь выделит желтый сок, добавьте томатный сок.
Boil 3 liters of water in a saucepan. When the water boils, add the rice, diced potatoes, salt, pepper and bay leaf.
Вскипятите 3 литра воды в кастрюле. Когда вода закипит, добавьте рис, нарезанный кубиками картофель, соль, перец и лавровый лист.
When the potatoes and rice are half cooked, pour the fry into the pan.
Когда картофель и рис будут готовы наполовину, вылейте в кастрюлю зажарку.
When the potatoes and rice are completely ready, add saury and herbs. Cook for another 5 minutes.
Когда картофель и рис будут полностью готовы, добавьте сайру и зелень. Варите еще 5 минут.
Serve hot soup for lunch, cut up fresh vegetables and black bread. You can also add sour cream.
Подавайте горячий суп на обед, нарежьте свежих овощей и черного хлеба. Так же можете добавить сметану.