Cut the meat into cubes. Finely chop the carrots, peppers and celery and chop them finely. Soak the beans in cold water.
Мясо нарежьте кубиком. Мелко порубите морковь, перец и сельдерей так же мелко нарежьте. Фасоль замочите холодной водой.
In a preheated frying pan, fry the onion, then add the meat to it and fry for a couple of minutes. Add all the chopped vegetables to the meat, mix well and simmer for 10 minutes.
В разогретой сковороде обжарьте лук, затем к нему добавьте мясо и обжарьте пару минут. Все нарезанные овощи отправьте к мясу, хорошо перемешайте и тушите 10 минут,
Then add the beans. Mix everything well, add salt and pepper, add spices, water and simmer with the lid closed for 55-60 minutes until cooked.
Затем добавьте фасоль. Хорошо все перемешайте, посолите, поперчите, добавьте специи, воду и тушите при закрытой крышке 55-60 минут до готовности.
Serve the meat and beans to everyone on a separate dish, garnish with herbs. Slice the bread if desired.
Подавайте мясо с фасолью каждому на отдельном блюде, украсьте зеленью. По желанию нарежьте ломтиками хлеб.