Rinse the meat with running water, dry with a paper towel and cut into small pieces. Peel and rinse the vegetables.
Мясо промыть проточной водой, просушить бумажным полотенцем и порезать на мелкие кусочки. Овощи очистите и промойте.
Heat 2 tablespoons of oil in a cauldron and add the meat there, fry until it releases juice, then reduce the heat. Fry the carrots in a separate pan and add to the meat.
Разогрейте в казане 2 столовые ложки масла и отправьте туда мясо, обжаривайте пока оно не пустит сок, затем убавьте огонь. В отдельной сковороде обжаривайте морковь и отправьте к мясу.
Fry the tomatoes in the same way, add tomato paste, sugar if desired and also add to the meat, pour boiling water, simmer under the lid until the meat is cooked. Fry the cucumbers and also add them to the meat.
Так же обжаривайте помидоры, добавьте томатную пасту, по желанию сахар и так же отправьте к мясу, налейте кипяток, тушите под крышкой до готовности мяса. Обжарьте огурцы и так же отправьте их к мясу.
Fry the potatoes in a frying pan until golden brown, add to the cauldron after the meat and vegetables are cooked, add salt and pepper, stir, simmer for another 5 minutes.
Картофель обжарьте на сковороде до золотистого цвета, добавьте в казан после того как мясо с овощами приготовятся, посолите, поперчите, перемешайте, потушите еще 5 минут.
Sprinkle the finished dish with fresh herbs and serve for dinner with a salad of fresh vegetables. Your family will appreciate such a hearty and tasty dish.
Посыпьте готовое блюдо свежей зеленью, подавайте на ужин с салатом из свежих овощей. Ваши домочадцы оценят такое сытное и вкусное блюдо.