Wash and dry the tomatoes, peel the avocados. Wash and dry the lettuce leaves.
Помидоры промойте и просушите, авокадо очистите от кожуры. Листья салата промойте и просушите.
Cut the tomatoes into cubes, cut the avocado randomly, tear the lettuce leaves into small pieces, press the cheese with a fork to form beautiful edges.
Помидоры порежьте кубиком, авокадо произвольно, листья салата порвите не крупно, сыр давите вилкой для формирования красивых краев.
Place lettuce in a salad bowl, then avocado, tomatoes and cheese. Drizzle with pesto and olive oil.
В салатник положите листья салата, затем авокадо, помидоры и сыр. Полейте соусом песто и оливковым маслом.
Sprinkle the salad with herbes de Provence and serve for dinner, perhaps with baked chicken breast. This way your dinner will be complete and tasty.
Посыпьте салат прованскими травами и подавайте на ужин, например, с запеченной куриной грудкой. Так ваш ужин будет полноценным и вкусным.