Thaw the seafood at room temperature, put two pans on the fire. Boil the eggs hard and peel.
Разморозьте морепродукты при комнатной температуре, поставьте на огонь две кастрюли. Яйца отварите вкрутую и очистите.
In the first pan, cook the squid in boiling water for 3 minutes, in the second pan, boil the shrimp for 5 minutes. Cool the squids and cut into strips.
В первой кастрюле варите в кипящей водой кальмары 3 минуты, во второй кастрюле отварите креветки 5 минут. Кальмары остудите и порежьте соломкой.
In a deep bowl, combine squid, shrimp, and caviar. Cut the eggs into cubes and add to a bowl, add salt, mayonnaise, and sprinkle with lemon juice. Mix everything well.
В глубокой миске смешайте кальмары, креветки, икру. Яйца порежьте кубиками и добавьте в миску, добавьте соль, майонез, обрызгайте лимонным соком. Хорошо все перемешайте.
Place the delicate salad with red caviar in a salad bowl, garnish with lettuce leaves and a slice of lemon, all your guests will be delighted with the tasty and tender salad.
Переложите нежный салат с красной икрой в салатник, украсьте листьями салата и ломтиком лимона, все ваши гости будут в восторге от вкусного и нежного салата.