Divide the pork ribs 1 rib at a time, rinse and cook in salted water with a bay leaf. Peel and rinse the vegetables. Rinse the rice with running water.
Свиные ребрышки разделите по 1 ребру, промойте и поставьте вариться в подсоленной воде с лавровым листом. Овощи очистите и промойте. Рис промойте проточной водой.
Prepare tomato dressing: cut the onion into cubes and fry in a frying pan, cut the carrots into strips and add to the onion, fry until yellow juice releases. Next, squeeze out the garlic, add tomato paste and a little broth and simmer for 5 minutes.
Приготовьте томатную заправку: лук нарежьте кубиками и обжаривайте на сковороде, морковь порежьте соломой и отправьте к луку, поджаривайте до выделения желтого сока. Далее выдавите чеснок, добавьте томатную пасту и немного бульона и тушите 5 минут.
When the ribs are half cooked, add the diced potatoes. When the potatoes are almost cooked, you need to add tomato dressing, rice and herbs to the pan. Cook for 15 minutes.
Когда ребра сварятся до полуготовности, добавьте нарезанный кубиками картофель. Когда картофель почти сварится, нужно добавьть в кастрюлю томатную заправку, рис и зелень. Варите 15 минут.
Pour the finished soup into portioned bowls, add sour cream, cut the black bread. Your household will undoubtedly appreciate such a tasty and satisfying lunch.
Разлейте готовый суп по порционным тарелкам, добавьте сметану, порежьте черный хлеб. Ваши домочадцы несомненно оценят такой вкусный и сытный обед.