Peel and rinse the vegetables. Cut the onion into cubes, grate the carrots on a coarse grater, and chop the mushrooms as desired. Rinse the rice with running water.
Овощи очистите и промойте. Лук порежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке, грибы порежьте произвольно. Рис промойте проточной водой.
Fry the onion in a preheated frying pan until golden brown, then add the carrots. Add mushrooms and simmer for another 5 minutes. Then add the rice and fry for another couple of minutes.
Обжарьте на разогретой сковороде лук до золотистого цвета, затем добавьте морковь. Добавьте грибы и тушите еще 5 минут. Затем добавьте рис и обжаривайте еще пару минут.
Place the contents of the frying pan into a cauldron, add the garlic cloves and fill with boiling water. Cover with a lid and simmer over low heat for 20 minutes.
Содержимое сковородки отправьте в казан, добавьте зубчики чеснока и залейте кипящей водой. Накройте крышкой и варите на медленном огне 20 минут.
Place the pilaf with mushrooms on a common dish and sprinkle with fresh herbs. Pair with your favorite meat dish, such as roasted pork ribs, for a delicious and satisfying lunch.
Выложите плов с грибами на общее блюдо и посыпьте свежей зеленью. Подайте к любимому мясному блюду, например, к жареным свиным ребрышкам и наслаждайтесь вкусным и сытным обедом.