Peel the onion, rinse and chop the chalk, peel the garlic. Thaw seafood products at room temperature and rinse.
Почистите лук, промойте и мелок нарежьте, чеснок очистите. Море продукты разморозьте при комнатной температуре и промойте.
Chop the garlic, heat the olive oil in a frying pan, add the onion and garlic, cook for 3 minutes. Do not rinse the rice, add it to the pan, fry until the color changes, then pour in the wine. When the wine has evaporated, add seafood.
Чеснок измельчите, разогрейте оливковое масло на сковороде, добавьте лук и чеснок, готовьте 3 минуты. Рис не промывайте, добавьте в сковороду, обжарьте до изменения цвета, затем влейте вино. Когда вино выпариться добавьте морепродукты.
Add broth as liquid is absorbed, cook over low heat for 20 minutes, add salt and pepper to taste. Finally add a spoonful of olive oil.
Добавьте бульон по мере впитывания жидкости, готовьте на слабом огне 20 минут, посолите и поперчите по вкусу. В конце добавьте ложку оливкового масла.
Place the finished rice on a beautiful serving plate, garnish with a sprig of rosemary and a slice of lemon. Brew green tea and enjoy Japanese cuisine.
Выложите готовый рис на красивую порционную тарелку, украсьте веточкой розмарина и долькой лимона. Заварите зеленый чай и наслаждайтесь японской кухней.