Rinse the beef and pat dry on a paper towel. Cut the finished meat into small pieces. Cut the onion into half rings. Cut the butter into cubes.
Говядину промойте и обсушите на бумажном полотенце. Готовое мясо нарежьте небольшими кусочками. Лук нарежьте полукольцами. Сливочное масло нарежьте кубиками.
Place pieces of meat in a frying pan with a thick bottom, cover with chopped onions on top, then add pieces of butter and pour in a glass of boiled cold water. Cover with a lid and turn on the heat to maximum.
В сковороду с толстым дном уложите кусочки мяса, сверху накройте порезанным луком, потом уложите сливочное масло кусочками и влейте стакан кипяченой холодной воды. Накройте крышкой, включите огонь на максимум.
As soon as the meat boils, turn the heat to low and simmer, without disturbing, for an hour. After time has passed, remove the lid and add salt, black pepper, vinegar, sugar and finely chopped garlic to the meat, stir. Cover again and simmer for another 10 minutes.
Как только мясо закипит, сделайте огонь на минимум и тушите, не мешая, в течение часа. По происшествию времени снимите крышку и добавьте к мясу соль, черный перец, уксус, сахар и мелко нарезанный чеснок, помешайте. Накройте снова крышкой и тушите еще 10 минут.
Sprinkle the finished meat with finely chopped herbs and serve with any side dish: buckwheat porridge, mashed potatoes or grilled vegetables.
Готовое мясо посыпьте мелко нарезанной зеленью и подавайте с любым гарниром: гречневой кашей, картофельным пюре или овощами на гриле.