Pour boiling water over funchoza and cover with a lid, let stand for 10 minutes. Cut the cucumber and pepper into strips. Carrots - thin strips.
Фунчозу залейте кипятком и накройте крышкой, дайте постоять 10 минут. Огурец и перец нарежьте соломкой. Морковь - тонкой соломкой.
Fry the carrots in a preheated frying pan with vegetable oil, then add pepper and cucumber. Add salt and fry the vegetables until soft.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте морковь, затем к ней добавьте перец и огурец. Посолите и обжарьте до мягкого состояния овощей.
Then drain the fonchoza in a colander and add to the vegetables. Turn off the gas, add soy sauce, vinegar, stir and let it brew.
Затем фончозу откиньте на дуршлаг и добавьте к овощам. Выключите газ, добавьте соевый соус, уксус, перемешайте и дайте настояться.
Place on a beautiful platter and garnish with lettuce leaves. Serve snacks and crackers.
Выложите на красивое блюдо, украсьте листьями салата. Подайте снеки и сухарики.