Take the duck, rinse it well, cut it into pieces. If desired, you can remove the skin. Cut the sausage as desired.
Возьмите утку, хорошо промойте, разрежьте на части. По желанию, можете снять кожицу. Нарежьте произвольно колбасу.
Dip the duck into boiling water, add bay leaf, salt, peppercorns and onion cut into 4 pieces. Cook until done. Strain using a strainer.
Опустите в кипящую воду утку, добавьте лавровый лист, соль, перец горошком и разрезанный на 4 части лук. Варите до готовности. Процедите с помощью ситечка.
In a hot frying pan, fry the onion in a little olive oil. Add rice to the onion and fry a little more. Add enough broth to cover the rice by 2 fingers.
На горячей сковороде обжарьте лук в небольшом количестве оливкового масла. К луку добавьте рис, еще немного обжарьте. Добавьте бульон, чтобы он покрыл рис на 2 пальца.
Separate the meat from the bones and chop. Place the first layer of rice in a baking dish, then a layer of meat and sliced sausage, and then rice again. You can brush the top with beaten yolk. Place in a preheated oven for 25 minutes at 200C.
Мясо отделите от костей и измельчите. В форму для запекания выложите первый слой риса, потом слой мяса и нарезанной колбасы и снова рис. Верх можете смазать взбитым желтком. Отправьте в разогретую духовку на 25 минут при температуре 200С.
Serve after dividing into portions and garnish with fresh herbs. Chop fresh tomatoes, cucumbers and bell peppers.
Подавайте, предварительно разделив на порции, украсьте свежей зеленью. Нарежьте свежие помидоры, огурцы и болгарский перец.