Rinse the meat well and cook. Peel and wash the vegetables, cut the onion into cubes, grate the carrots, and cut the pepper into strips.
Мясо хорошо промойте и отправьте вариться. Овощи очистите и промойте, лук порежьте кубиками, а морковь натрите на терке, перец порежьте соломкой.
Prepare the frying pan for the soup, fry the onion in a preheated frying pan, then carrots and peppers, simmer for several minutes. Cut the potatoes into cubes and add to the prepared broth.
Приготовьте поджарку для супа, в разогретой сковородке обжаривайте лук, затем морковь и перец, тушите несколько минут. Картофель порежьте кубиками и добавьте в готовый бульон.
Rinse the buckwheat porridge with running water and follow with the potatoes. As soon as the cereal and potatoes are cooked, add frying. Add finely chopped herbs and garlic, bring to a boil and turn off.
Гречневую кашу промойте проточной водой и отправьте вслед за картошкой. Как только крупа и картофель сварятся, добавьте поджарку. Добавьте мелко нарезанную зелень и чеснок, доведите до кипения и выключите.
Serve buckwheat soup with shin as a first course, pour the soup into bowls and serve with sour cream. Enjoy a hearty and healthy dish with your family.
Подавайте гречневый суп с голенью как первое блюдо, разлейте суп по тарелкам и подайте сметану. Наслаждайтесь в кругу семьи сытным и полезным блюдом.