Boil the carrots in advance, cool and cut into cubes. Peel the onion and wash the mushrooms.
Морковь заранее отварите, остудите и порежьте на кубики. Лук очистите, грибы промойте.
Cut the onion into cubes and fry in a frying pan, then cut the mushrooms into slices and add to the onion. As soon as the liquid has evaporated, add sour cream and simmer for several minutes.
Лук порежьте кубиками и обжарьте на сковороде, затем порежьте грибы пластинками и добавьте к луку. Как только испарится жидкость добавьте сметану и тушите несколько минут.
Place the cooled mushrooms in a salad bowl and add carrots, green peas, mix everything well, add salt to taste.
Остывшие грибы выложите в салатник и добавьте морковь, зеленый горошек, все хорошо перемешайте, посолите по вкусу.
Serve mushroom salad for dinner with a meat dish and side dish, sprinkle with herbs and enjoy an unusual but incredibly tasty salad.
Подавайте грибной салат к ужину с мясным блюдом и гарниром, посыпьте зеленью и наслаждайтесь необычным, но безумно вкусным салатом.