Peel and rinse the vegetables. Finely chop the onion, dice the potatoes and sweet red pepper, grate the carrots.
Овощи очистите и промойте. Лук мелко нарежьте, картофель и сладкий красный перец - кубиками, морковь натрите на терке.
Rinse the meat, cut into pieces, place in a saucepan, add black peppercorns, and add two liters of water. Cook until boiling, skimming off the foam.
Мясо промойте, нарежьте кусочками, выложите в кастрюлю, добавьте горошины черного перца, залейте двумя литрами воды. Варите до закипания, снимая пену.
Prepare frying vegetables: first fry the onion in heated vegetable oil, then add the carrots and lastly the bell pepper.
Приготовьте зажарку из овощей: на разогретом растительном масле сначала обжарьте лук, потом добавьте морковь и в последнюю очередь сладкий перец.
Strain the broth and put it back on the fire. Add roast and potatoes to chicken broth. Cook the soup for 30 minutes until the meat is tender. Rinse the rice and add to the pan, after 10 minutes add the melted cheese.
Бульон процедите и снова поставьте на огонь. Добавьте к куриному бульону зажарку и картофель. Варите суп 30 минут, до мягкости мяса. Рис промойте и добавите в кастрюлю, через 10 минут добавите плавленый сыр.
After the cheese has dissolved, add bay leaf, salt and ground black pepper. Stir and turn off the heat.
После того, как растворился сыр, добавьте лавровый лист, соль и черный молотый перец. Перемешайте и выключите огонь.
Serve warm chicken soup with rice and vegetables. Garnish the soup with herbs. Cut the gray bread into small slices.
Куриный суп с рисом и овощами подавайте к столу теплым. Украсьте суп зеленью. Нарежьте небольшими ломтиками серый хлеб.