Rinse the turkey fillet, dry it with a paper towel and cut into long strips. Peel and rinse the vegetables.
Филе индейки промойте, просушите бумажным полотенцем и нарежьте длинными полосками. Овощи очистите и промойте.
Fry the fillet in a preheated frying pan for 7 minutes. Cut the onion into half rings, grate the carrots and add to the frying pan, add salt and pepper and simmer covered for 10 minutes.
Обжарьте филе на разогретой сковороде 7 минут. Лук нарежьте полукольцами, морковь натрите на терке и добавьте в сковороду, посолите, поперчите и тушите под крышкой 10 минут.
Cut the tomatoes into cubes, finely chop the garlic and add to the meat along with Provençal herbs and paprika. Mix well, cover and simmer for another 5 minutes. Add a little water if necessary.
Помидоры порежьте кубиками, чеснок мелко нашинкуйте и добавьте к мясу вместе с прованскими травами и паприкой. Хорошо перемешайте, накройте крышкой и тушите еще 5 минут. При необходимости добавьте немного воды.
Sprinkle the finished gravy with fresh herbs and serve with your favorite side dishes, such as buckwheat porridge. A tasty and healthy dinner will be appreciated by all your family.
Посыпьте готовую подливу свежей зеленью и подавайте с любимым гарниров, например, с гречневой кашей. Вкусный и полезный ужин оценят все ваши родные.