Thaw the dough at room temperature, remove the film from the sausages. Separate the yolk from the white.
Разморозьте тесто при комнатной температуре, с сосисок снимите пленку. Желток отделите от белка.
Cut the defrosted dough into long thin strips of equal width, wrap each sausage in the dough, wrapping a strip of dough around the sausage.
Размороженное тесто порежьте на длинные тонкие полоски одинаковой ширины, заверните каждую сосиску в тесто наматывая вокруг сосиски полоску теста.
Place parchment paper on a baking sheet and lay out the sausages, beat the yolk and spread it on the dough, sprinkle with sesame seeds. Bake in an oven preheated to 180 degrees on top/bottom mode for 20 minutes until golden brown.
Постелите на противень пергамент и разложите сосиски, взбейте желток и намажьте им тесто, посыпьте кунжутом. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке в режиме верх/низ 20 минут до золотистого цвета.
Serve hot sausages in dough as a snack with sweet aromatic tea; all your household, especially children, will be very pleased.
Подавайте горячие сосиски в тесте в качестве перекуса со сладким ароматным чаем, все ваши домочадцы, особенно дети останутся очень довольными.