Peel the garlic, carrots, and onions. Rinse vegetables and herbs and dry with a paper towel or napkins.
Очистите чеснок, морковь, лук. Промойте овощи и зелень и обсушите с помощью бумажного полотенца или салфеток.
Finely chop the meat. Carrots - large cubes. Onion - in half rings. Cut the pepper and zucchini into large squares.
Мясо мелко нарежьте. Морковь – крупными кубиками. Лук – полукольцами. Перец и кабачок нарежьте крупными квадратиками.
Marinate the meat in teriyaki sauce and leave for an hour and a half. In a well-heated frying pan, fry the meat and vegetables.
Мясо замаринуйте в соусе терияки, оставьте на полтора часа. В хорошо разогретой сковороде обжарьте мясо с овощами.
Serve the dish either warm or cold. Garnish with lettuce leaves and herbs. Cut the black bread into small slices.
Подавайте блюдо как тёплым, так и в холодном виде. Украсьте листьями салата и зеленью. Нарежьте небольшими ломтиками черный хлеб.