Finely chop the onion. Cut the carrots into half rings. Meat in small cubes. Shred the cabbage. Cut the potatoes either into cubes or into cubes.
Лук мелко нарежьте. Морковь порежьте полукольцами. Мясо небольшими кубиками. Нашинкуйте капусту. Картофель нарежьте либо брусочками, либо кубиком.
In a preheated frying pan, fry the onion, then add the carrots and fry everything until golden brown. Then add the meat and simmer until done, about 20-25 minutes.
В разогретой сковороде обжарьте лук, затем добавьте морковь и все обжарьте до золотистого цвета. Затем выложите мясо и тушите до готовности примерно 20-25 мин.
If necessary, add 1 cup of water and cover with a lid. After the meat is cooked, add cabbage, potatoes, salt, pepper, and herbs as desired. Stir, pour 1 glass of water and simmer for another 20 minutes. 5 minutes before cooking, add tomato paste and garlic. Remove from heat, cover and let steep for 5 minutes.
По необходимости добавьте 1стакан воды, накройте крышкой. После того как мясо приготовилось, добавьте капусту, картофель, посолите, поперчите, добавьте травы по желанию. Перемешайте, налейте 1 стакан воды и тушите еще 20 минут. За 5 минут до готовности добавьте томатную пасту и чеснок. Снимите с огня, накройте крышкой и дайте настояться 5 минут.
Decorate the finished dish with herbs. Serve with sour cream or other sauce if desired. Cut the bread into slices, or serve croutons rubbed with garlic.
Готовое блюдо украсьте зеленью. Подавайте со сметаной, либо другим соусом по желанию. Нарежьте ломтиками хлеб, либо подайте гренки натертые чесноком.