Peel the celery and cut into small cubes. Finely chop the parsley. Crush the garlic using a press.
Сельдерей очистите, и нарежьте небольшими кубиками. Мелко нарубите петрушку. Чеснок подавите с помощью пресса.
Puree. Place the celery in a saucepan and pour in the milk. Bring to a boil and cook for 20 minutes. Drain the milk and reserve it. Melt the butter and add to the pan with the celery. Add a pinch of salt and add the milk in which the celery was cooked as needed, beat with a blender until pureed.
Пюре. Пересыпьте сельдерей в кастрюлю, и налейте молоко. Доведите до кипения и варите 20 минут. Слейте молоко и сохраните его. Растопите сливочное масло и добавьте в кастрюлю с сельдереем. Добавьте щепотку соли и добавляйте по мере необходимости молоко, в котором варился сельдерей, взбейте блендером до состояния пюре.
Chimichurri sauce. Chop finely chopped parsley, garlic and chili pepper. Mix everything with vinegar and olive oil. Fry the meat whole and chop when serving. You can also fry it sliced.
Соус Чимичурри. Мелко нарезанную петрушку, чеснок и перец чили измельчите. Смешайте все с уксусом и оливковым маслом. Мясо обжарьте целиком и при подаче нарежьте. Можете обжарить и в нарезанном виде.
Peel the shrimp and fry in a hot frying pan with a little olive oil until the color changes. The most important thing is not to overcook.
Креветки очистите, и обжарьте на раскаленной сковороде, с не большим количеством оливкового масла до изменения цвета. Самое главное не пережарьте.
Place mashed potatoes, meat, shrimp on a plate and season with Chimichurri sauce. Sprinkle with finely chopped parsley or dill.
На тарелку выложите пюре, мясо, креветки и приправьте соусом Чимичурри. Присыпьте мелко рубленой петрушкой или укропом.