Rinse pork and green onions thoroughly. Cut the meat into cubes. Peel and rinse the mushrooms. Cut the cheese into cubes.
Тщательно промойте свинину и зеленый лук. Мясо нарежьте брусочками. Очистите и промойте грибы. Сыр нарежьте кубиками.
Beat the fillet and brush with mayonnaise with spices on both sides, put butter and a mushroom cap with a piece of cheese inside in the middle.
Филе отбейте и смажьте майонезом со специями с обеих сторон, на середину положите сливочное масло и шляпку гриба с кусочком сыра внутри.
Wrap the fillet into a pouch shape and secure with toothpicks. Do the same with the remaining pieces. Place on a baking sheet and place in the oven for 30-40 minutes.
Заверните филе в форме мешочка и закрепите зубочистками. То же самое проделайте с остальными кусочками. Выложите на противень и уберите в духовку на 30-40 минут.
Decorate the finished bags with herbs. Serve sauces in bowls: cheese and garlic or sweet and sour for meat.
Готовые мешочки украсьте зеленью. Подайте в пиалах соусы: сырно-чесночный или кисло-сладкий для мяса.