Rub the chicken legs with salt, sprinkle with pepper and a mixture of dry herbs to taste. Crush the garlic using a press and mix with sour cream, pour over the chicken legs and leave for 30-40 minutes.
Куриные ножки натрите солью, посыпьте перцем и смесью сухих трав по вкусу. Чеснок подавите с помощью пресса и смешайте со сметаной, залейте куриные ножки и оставьте на 30-40 минут.
Peel the potatoes and cut into thin slices, add salt and pepper. Place in an even layer in a greased ovenproof dish.
Картофель очистите, и нарежьте тонкими кружочками, посолите и поперчите. Выложите в смазанную маслом жаропрочную форму равномерным слоем.
Place the chicken legs on the potatoes, cover the dish with heat-resistant foil and place in an oven preheated to 200C for 45 minutes.
Куриные ножки выложите на картошку, закройте блюдо жаропрочной фольгой и отправьте в прогретую до 200С духовку на 45 минут.
After 45 minutes, remove the foil and sprinkle the dish with grated cheese and return to the oven to melt the cheese.
По истечению 45 минут снимите фольгу и посыпьте блюдо тертым сыром и отправьте обратно в духовку, чтобы сыр расплавился.
Serve during lunch, placing each on a separate platter. Sprinkle with fresh herbs. Cut pickles: pickled cucumbers, peppers and tomatoes.
Подавайте во время обеда, выложив каждому на отдельном блюде. Присыпьте свежей зеленью. Нарежьте соления: маринованные огурцы, перец и помидоры.